De website GoldenVegas.be gebruikt cookies om jou de beste spelervaringen te geven op onze website.
Door verder te surfen op de website bevestig je dat je deze informatie begrijpt of klik op "Meer info" als je meer zou willen weten over onze privacy policy.
OK

WEDDEN OP VOETBAL?

Wedden op voetbal

Ben jij een echte voetballiefhebber? Vreugde, passie en emotie vatten de meest gepubliceerde en gevolgde sport ter wereld perfect samen. Op Golden Vegas kun je al je wedstrijden live volgen en wedden met de beste noteringen in België.

Hoe wed je?

  1. Schrijf je in of log je in op Golden Vegas.

  2. Plaats je weddenschap.

  3. Kies je inzet en bevestig je ticket

PLAATS JE WEDDENSCHAP OP EEN VOETBALWEDSTRIJD 

De Pro League, Bundesliga, Premier League, Wereldbeker ... Golden Vegas biedt je de wedstrijd van je keuze en de meest competitieve noteringen zodat je de beste kans hebt om te winnen!

Dankzij onze meerdere sportweddenschappen kan je ook wedden op het aantal doelpunten, de stand bij rust, de doelpuntenmaker(s), Europese handicaps, enz.

BEN JIJ EEN VOETBALEXPERT?

Mis jij als onbetwiste voetbalfan geen enkel nieuwtje over het Belgisch, Engels, Duits, Spaans, Italiaans of Frans kampioenschap? Ben je op de hoogte van geblesseerde spelers, schorsingen? Heb je al een idee van het team dat opgesteld gaat worden? In de aanval of in de verdediging, wie begint er? Wat staat er op het spel in de wedstrijd? Weet jij het allemaal? Pas je kennis toe, doe de juiste voorspelling en win groots!

EEN VEELVOUD AAN SPORTEN OP Golden Vegas 

Wed je ook graag op andere sporten? Geen probleem! Op Golden Vegas vind je vele wedmogelijkheden op tennis, basketbal, rugby en zelfs Formule 1!

Mijn e-mailadres
Vul een geldig e-mailadres in
Weet je niet meer welk e-mailadres bij je account hoort ? Neem contact op met onze klantendienst.
Algemene gebruiksvoorwaarden

Onze algemene gebruiksvoorwaarden zijn gewijzigd. Accepteer deze om verder te spelen en wedden.

Privacybeleid

Ik verklaar dat ik minstens 18 jaar oud ben, dat ik het privacybeleid heb gelezen en aanvaard waarin de verwerking van persoonlijke gegevens voor wettelijke, contractuele of legitieme doeleinden wordt beschreven.

Je hebt jezelf momenteel uitgesloten

Op jouw verzoek ben je voor een periode van 6 maanden uitgesloten van onze website.

Neem, om deze zelfuitsluiting te annuleren, contact op met onze klantenservice.