WEDDEN OP VOETBAL?

Wedden op voetbal

Ben jij een echte voetballiefhebber? Vreugde, passie en emotie vatten de meest gepubliceerde en gevolgde sport ter wereld perfect samen. Op Golden Vegas kun je al je wedstrijden live volgen en wedden met de beste noteringen in België.

Hoe wed je?

  1. Schrijf je in of log je in op Golden Vegas.

  2. Plaats je weddenschap.

  3. Kies je inzet en bevestig je ticket

PLAATS JE WEDDENSCHAP OP EEN VOETBALWEDSTRIJD 

De Pro League, Bundesliga, Premier League, Wereldbeker ... Golden Vegas biedt je de wedstrijd van je keuze en de meest competitieve noteringen zodat je de beste kans hebt om te winnen!

Dankzij onze meerdere sportweddenschappen kan je ook wedden op het aantal doelpunten, de stand bij rust, de doelpuntenmaker(s), Europese handicaps, enz.

BEN JIJ EEN VOETBALEXPERT?

Mis jij als onbetwiste voetbalfan geen enkel nieuwtje over het Belgisch, Engels, Duits, Spaans, Italiaans of Frans kampioenschap? Ben je op de hoogte van geblesseerde spelers, schorsingen? Heb je al een idee van het team dat opgesteld gaat worden? In de aanval of in de verdediging, wie begint er? Wat staat er op het spel in de wedstrijd? Weet jij het allemaal? Pas je kennis toe, doe de juiste voorspelling en win groots!

EEN VEELVOUD AAN SPORTEN OP Golden Vegas 

Wed je ook graag op andere sporten? Geen probleem! Op Golden Vegas vind je vele wedmogelijkheden op tennis, basketbal, rugby en zelfs Formule 1!