WEDDEN OP WIELRENNEN?

Wedden op wielrennen 

Volg de wielrenraces van de UCI-kalender!  Van de Ronde van Frankrijk tot de Giro tot La Vuelta, Golden Vegas biedt je een veelvoud aan mogelijkheden om te wedden op wielrennen.

Hoe wed je?

  1. Schrijf je in of log je in op Golden Vegas.

  2. Plaats je weddenschap.

  3. Kies je inzet en bevestig je ticket.

WEDDEN OP DE MOOISTE RACES

Tussen etappekoersen, klassiekers en wereldkampioenschappen door, zal je blij zijn om je favoriete sport te kunnen volgen terwijl je wedt met de beste noteringen in België.

FAN VAN DE GROTE RONDES?

Wie van Wout Van Aert, Tadej Pogacar of Fabio Jakobsen wint een etappe of een trui in de Ronde van Frankrijk? Kun jij raden welke wielrenner de beste sprinter of beste klimmer wordt? Welke ploeg of renner is in goede vorm?… Heb je jezelf de juiste vragen gesteld? Zet dan nu in en speel mee!

HOUD JE MEER VAN DE KLASSIEKE RACES?

De Waalse Pijl, Milaan-San Remo, Luik-Bastenaken-Luik en zelfs Parijs-Roubaix, ontdek onze vele wedaanbiedingen die beschikbaar zijn op de races van één dag en breng je beste voorspelling uit!

BEKIJK DE ANDERE SPORTEN!

Hou je van wedden op wielrennen maar wil je ook wedden op andere sporten? Op Golden Vegas vind je meerdere wedmogelijkheden op voetbal, tennis, basketbal en zelfs Formule 1!