De website GoldenVegas.be gebruikt cookies om jou de beste spelervaringen te geven op onze website.
Door verder te surfen op de website bevestig je dat je deze informatie begrijpt of klik op "Meer info" als je meer zou willen weten over onze privacy policy.
OK

HOE WEDDEN?

Hoe kan je een sportweddenschap plaatsen?

Wil je je eerste weddenschap op Golden Vegas plaatsen en wil je wat uitleg?

Leer de basis van sportweddenschappen op de verschilende sporten zoals voetbal, tennis en basketbal, en word de sportweddenschapskoning!

Plaats je eerste weddenschap 

Bij sportweddenschappen zijn de noteringen van het grootste belang: ze geven de waarschijnlijkheid van de uitkomst van een evenement weer en bepalen je potentiële winst als je correct wedt. 

De notering van een evenement is een wiskundige aanwijzing die door een bookmaker wordt bepaald aan de hand van een aantal spelfactoren zoals de statistieken, de geschiedenis van de wedstrijden tussen de tegenstanders ...

Hoe bereken je een notering? 

Om je winst te bepalen, moet je je inzet met de gekozen notering vermenigvuldigen. Hoe hoger de notering, hoe hoger dus ook je winst.

Voorbeeld: Je hebt € 10 ingezet op de overwinning van een team met een notering van 1.50. Als je weddenschap correct is, win je € 15 en heb je dus een winst van € 5.

Wat betekent 1 x 2? 

Dit is de meest bekende weddenschap in de wereld van de sportweddenschappen. Het bestaat uit wedden op het eindresultaat van een wedstrijd door te wedden op 1 (overwinning van de thuisploeg), X (gelijkspel tussen de twee teams) en 2 (overwinning van de uitploeg).

Wat is een combiweddenschap?

Met de combiweddenschap, die erg populair is, kan je combinaties weddenschappen maken. Je wedt zo op het resultaat van meerdere wedstrijden met slechts een ticket. Hoe meer weddenschappen je aan je ticket toevoegt, hoe hoger je winst zal zijn.

Er zijn veel andere soorten weddenschappen, zoals dubbele kans, scorers, aantal doelpunten ...

Na deze uitleg over sportweddenschappen ben je klaar om je eerste weddenschap te plaatsen!

Mijn e-mailadres
Vul een geldig e-mailadres in
Weet je niet meer welk e-mailadres bij je account hoort ? Neem contact op met onze klantendienst.
Algemene gebruiksvoorwaarden

Onze algemene gebruiksvoorwaarden zijn gewijzigd. Accepteer deze om verder te spelen en wedden.

Privacybeleid

Ik verklaar dat ik minstens 18 jaar oud ben, dat ik het privacybeleid heb gelezen en aanvaard waarin de verwerking van persoonlijke gegevens voor wettelijke, contractuele of legitieme doeleinden wordt beschreven.

Je hebt jezelf momenteel uitgesloten

Op jouw verzoek ben je voor een periode van 6 maanden uitgesloten van onze website.

Neem, om deze zelfuitsluiting te annuleren, contact op met onze klantenservice.