HOE DOE JE EEN  STORTING?

Hoe stort je?

Wil je storten op Golden Vegas om online te wedden en spelen? Je hebt de keuze! Met bankkaart, prepaidkaart of in onze speelhallen vind je altijd de betaalmethode die bij je past, zodat je gemakkelijk en veilig kunt storten.

Online stortingen met bankkaart

o   Met Bancontact via Ogone betaal je veilig met kredietkaart of je applicatie.

o   Docdata is een zeer eenvoudige en veilige betaalmethode waarmee je betalingen op internet kunt verrichten door geld over te maken via Bancontact.

Snelle online stortingen via Bancontact met een QR-code

Dankzij de snelle betalingen via Bancontact maak je gemakkelijker een storting! Wanneer je inlogt op je online Golden Vegas-account, klik je op het QR -codepictogram rechts van de STORTINGS-knop. Kies je stortingsbedrag en scan de QR-code met je bankapp. Eenvoudig en snel!

Online stortingen met prepaidkaart

Met paysafecard hoef je je rekeningnummer niet door te geven. Koop een kaart met een waarde naar keuze en voer je pincode in om geld op je account te storten.

Met de prepaid Moneyclic-tickets betaal je in alle veiligheid op onze site. Je kan de tickets met cash geld in een verkooppunt kopen of online met je bankkaart.

Stortingen in onze speelhallen

Profiteer van je bezoek aan een van onze Golden Vegas-speelhallen om een storting te doen op je online account.

Hoe doe je dat? Doe je stortingsverzoek bij de kassa bij een medewerker en je geld wordt naar je Golden Vegas-account overgemaakt.