De website GoldenVegas.be gebruikt cookies om jou de beste spelervaringen te geven op onze website.
Door verder te surfen op de website bevestig je dat je deze informatie begrijpt of klik op "Meer info" als je meer zou willen weten over onze privacy policy.
OK

HOE DOE JE EEN  OPNAME?

Heb je net een van onze online casinospellen gewonnen en wil je je winst opnemen? Bij Golden Vegas bepaal je zelf hoe je van je geld wilt profiteren: via bankoverschrijving of vanuit een van onze vele speelhallen.

Hoe neem je je winst op?

  1. Log je in op je online Golden Vegas-account

  2. Druk op het tabblad 'Geld' en op 'Opname'.

  3. Kies je opnamemethode en het bedrag dat je wilt opnemen

  4. Bevestig en volg de instructies.

Neem je winst online op of in één van de Golden Vegas-speelhallen.

Je hebt aan opnamemogelijkheden keuze te over op Golden Vegas! Je hebt de keuze om een online opname naar je bankrekening te doen of je kunt je geld opnemen bij de dichtstbijzijnde Golden Vegas-speelhal!

Opname via een overschrijving 

Om je opnameverzoek te bevestigen, volg je de stappen die vermeld staan in het gedeelte 'Hoe neem je je winst op'. Voer je bankgegevens in en bevestig. Je ontvangt binnen 24 uur een bevestigings-e-mail om te bevestigen dat je opname in behandeling is. Je winst wordt gestort binnen een termijn van 3 tot 5 werkdagen, afhankelijk van je bank.

Opname in een Golden Vegas-speelhal 

Dankzij onze snelle opnames in de speelhal kan je je winst in CASH rechtstreeks opnemen.

Om een opname te doen in één van onze Golden Vegas-speelhallen hoef je alleen maar de stappen hieronder te volgen en de speelhal van jouw keuze te selecteren. Kies vervolgens een 4-cijferige geheime code. Onthoud deze goed of schrijf hem op, want je dient deze aan een personeelslid van de speelhal te overhandigen om je winst op te nemen.

Is je aanvraag voltooid? Je ontvangt binnen een termijn van maximaal 24 uur een bevestigings-e-mail die je opname bevestigd. Ga naar de Golden Vegas-vestiging van jouw keuze om je winst op te nemen en vergeet je documenten niet.

Mijn e-mailadres
Vul een geldig e-mailadres in
Weet je niet meer welk e-mailadres bij je account hoort ? Neem contact op met onze klantendienst.
Algemene gebruiksvoorwaarden

Onze algemene gebruiksvoorwaarden zijn gewijzigd. Accepteer deze om verder te spelen en wedden.

Privacybeleid

Ik verklaar dat ik minstens 18 jaar oud ben, dat ik het privacybeleid heb gelezen en aanvaard waarin de verwerking van persoonlijke gegevens voor wettelijke, contractuele of legitieme doeleinden wordt beschreven.

Je hebt jezelf momenteel uitgesloten

Op jouw verzoek ben je voor een periode van 6 maanden uitgesloten van onze website.

Neem, om deze zelfuitsluiting te annuleren, contact op met onze klantenservice.