DICE SPELLEN

Onze online dice spellen spelen 

Verover de wereld van onze online dice spellen op Golden Vegas. Gebruik de dobbelstenen om zelf de winnende combinaties te vormen en maak kans op mooie prijzen! Ontgrendel de bonusrondes door de dobbelstenen op één lijn te plaatsen met Mystery-symbolen en vergroot je kansen om de jackpot te winnen aanzienlijk!

3 dice game-schermen en een gdm met overzicht online dice games

Hoe speel je je online dice spellen?

Verschillende universums, jackpots en een heleboel spanning en sensatie op onze online dice spellen. Start je favoriete spel, kies je inzet door op de 'Inzet'-knop te drukken en start je spel. 

Het principe van onze dice spellen is eenvoudig, je hoeft alleen maar de dobbelstenen in een van de spelroosters te plaatsen om horizontale of diagonale rijen te vormen met identieke symbolen.

De punten die je verdient met je winnende combinaties zijn afhankelijk van de waarde van de symbolen die je op een rij zet.

Een aantal nuttige uitdrukkingen

  • Bonus: Ontgrendel speciale rondes met een combinatie van 3 dobbelstenen en bonussymbolen, en probeer jee winst te verhogen.
  • Wild: Deze dobbelsteen vervangt een andere dobbelsteen tijdens je spel, waardoor je je kansen op het maken van winnende combinaties kunt vergroten.
  • Mystery: Speciaal onderdeel waar je de maximale winst kunt behalen, ongeacht het aantal punten dat je hebt bereikt.
  • 9 Alike: Negen identieke dobbelstenen in hetzelfde spelrooster.

Een grote catalogus aan dice spellen 

Heb je de regels van onze dice spellen gelezen? Combineer dan je strategie en geluk om te genieten van onze brede selectie dice spellen zoals Fabulous Vegas, Mega Spinner, Take it or Not, 24K Jackpot en nog veel meer. Dus, klaar om winnende combinaties aan elkaar te rijgen en de jackpots te winnen?